Wandafwerking

Bij wandafwerking is de ondergrond uitermate belangrijk. Alle wanden worden met de grootste zorgvuldigheid voorbehandeld. Er zijn tal van mogelijkheden om wanden en plafonds mee af te werken. Uiteenlopend van basis tot en met exclusief behang, fotobehang, muurverf en glasweefsel, van glad tot gestructureerd.

Glasweefsel

Glasweefsel is een relatief onbekend middel wat wij al veel gebruiken bij particulieren en bedrijven. Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende patronen. Dit product is uitermate geschikt voor slechte wanden en muren die veel te lijden hebben. Denk hierbij aan de wat oudere woningen, trappenhuizen, wachtkamers of winkelruimtes.

Glasweefsel wordt ook steeds meer gebruikt in nieuwbouwwoningen, omdat de muren van nieuwbouwwoningen nog ‘na werken’ waardoor er scheuren in de muren kunnen ontstaan. Doordat glasweefsel elastisch is zijn de scheuren niet zichtbaar door de geschilderde of behangen wand.
Vraag naar de juiste keuze en een offerte op maat.

Fotobehang

Fotobehang wordt steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun muur te bekleden met fotobehang. Het ziet er erg leuk uit en er is een groot aanbod aan mooi fotobehang, het is zelfs mogelijk om je eigen foto af te laten drukken op hoogwaardig behang.

AF

 • Nieuws

  Vervangen van deuren, ramen en kozijnen

  Door de nauwe samenwerking met onze vaste bedrijven zijn wij in staat om ook andere werkzaamheden die tijdens het onderhoud aan de orde komen te herstellen of te realiseren. Voordeel voor u als klant is, dat u niet opzoek hoeft naar een ander bedrijf en voor alle werkzaamheden dus één aanspreekpunt heeft. Dit betekent dat wij kunnen zorgen voor het vervangen van bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen. Eventueel voorzien met hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie keurmerk Veilig Wonen.

 • Referenties

  Sinds 2012 werkt Vink Schilderwerken aan tevreden klanten door te zorgen voor op en top schilderwerken. Voor zowel Particulier, Bedrijven, Stichting en VvE hebben wij onze diensten verleent.

  Klik hier voor een impressie van een aantal van deze projecten.

  Referenties