Schilderwerk

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning. En door tijdig onderhoud voorkomt u extra kosten. Ons personeel bestaat uit gediplomeerde vakmensen die met u mee denken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat we gegarandeerd de beste kwaliteit leveren. Elke woning, ondergrond, locatie en uw persoonlijke wensen zijn anders en daarom adviseren wij graag over de werkwijze en de meeste geschikte verfsystemen.

Buitenschilderwerk

Uw woning of bedrijfspand is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Een eerste indruk is onuitwisbaar maar goed schilderwerk gaat veel verder dan een fraai uiterlijk. Een goed en gedegen behandelplan, professionele producten, kleuradvisering en liefde voor het vak zorgen samen voor een goed resultaat. Door er voor te zorgen dat het onderhoud beheersbaar wordt zullen op lange termijn de kosten aanzienlijk schelen. Door planmatig uw woning te onderhouden kunnen de perioden tussen de onderhoudsbeurten worden verlengt. Dit resulteert in een hogere kwaliteit van het schilderwerk. Schilderwerk waarvan u nog lang plezier kunt hebben. Tenslotte is uw woning of vastgoed van kostbare waarde.

Binnenschilderwerk

Goed schilder- en kitwerk aan de binnenzijde voorkomt problemen aan de buitenzijde. Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Hygiëne speelt binnenshuis ook een belangrijke rol. Glad en strak schilderwerk is goed schoon te maken.

AF
 • Nieuws

  Vervangen van deuren, ramen en kozijnen

  Door de nauwe samenwerking met onze vaste bedrijven zijn wij in staat om ook andere werkzaamheden die tijdens het onderhoud aan de orde komen te herstellen of te realiseren. Voordeel voor u als klant is, dat u niet opzoek hoeft naar een ander bedrijf en voor alle werkzaamheden dus één aanspreekpunt heeft. Dit betekent dat wij kunnen zorgen voor het vervangen van bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen. Eventueel voorzien met hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie keurmerk Veilig Wonen.

 • Referenties

  Sinds 2012 werkt Vink Schilderwerken aan tevreden klanten door te zorgen voor op en top schilderwerken. Voor zowel Particulier, Bedrijven, Stichting en VvE hebben wij onze diensten verleent.

  Klik hier voor een impressie van een aantal van deze projecten.

  Referenties