Beglazingen

Onze glaszetters kunnen uiteenlopende soorten glas leveren en plaatsen. Van allerlei soorten figuurglas en isolerende beglazing tot veiligheids- en gelaagd inbraakwerend glas. Isolerende beglazing werkt tevens energiebesparend en geeft een verbetering van het wooncomfort.

Verlaging van het energieverbruik is beter voor het milieu. En dat gebeurt wanneer u kiest voor HR++ isolatieglas van Vink Schilderwerken te Wijchen. Door isolatieglas gaat minder warmte verloren, waardoor de verwarmingsketel minder hard hoeft te stoken.

Als u er voor kiest uw enkel of normaal isolatieglas te laten vervangen door HR++ glas, kan dat in een eengezinswoning gemiddeld 430 m3 gasverbruik per jaar besparen.

Profiteer nog steeds 6% btw op de Arbeidskosten.

Bent u opzoek naar een isolatiebedrijf in de regio Wijchen? Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een technische vraag. Neem dan contact op via het offerte aanvraag formulier of bel ons.

AF

 • Nieuws

  Vervangen van deuren, ramen en kozijnen

  Door de nauwe samenwerking met onze vaste bedrijven zijn wij in staat om ook andere werkzaamheden die tijdens het onderhoud aan de orde komen te herstellen of te realiseren. Voordeel voor u als klant is, dat u niet opzoek hoeft naar een ander bedrijf en voor alle werkzaamheden dus één aanspreekpunt heeft. Dit betekent dat wij kunnen zorgen voor het vervangen van bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen. Eventueel voorzien met hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie keurmerk Veilig Wonen.

 • Referenties

  Sinds 2012 werkt Vink Schilderwerken aan tevreden klanten door te zorgen voor op en top schilderwerken. Voor zowel Particulier, Bedrijven, Stichting en VvE hebben wij onze diensten verleent.

  Klik hier voor een impressie van een aantal van deze projecten.

  Referenties