Spuitwerkzaamheden

Door middel van het spuiten van wanden en plafonds kan een strak en egaal eindresultaat behaald worden. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Ook deuren, schrootjes of andere houten ondergronden kunnen in de gewenste kleur gespoten worden. Het maakt niet uit of het gaat om nieuwbouw of een bewoond pand. Door alles zorgvuldig af te plakken en af te dekken kunnen wij de spuitwerkzaamheden overal toepassen. Deze techniek heeft veel voordelen. Door het spuiten van latex en verf zijn er geen rolbanen of kwaststrepen zichtbaar, hierdoor wordt een afwerking van hoogwaardig niveau gecreëerd. Wanneer het spuitwerk als afwerking methode op een gladde ondergrond wordt toegepast geeft het geen structuur waardoor een strak en glad eindresultaat wordt bereikt.

AF

 • Nieuws

  Vervangen van deuren, ramen en kozijnen

  Door de nauwe samenwerking met onze vaste bedrijven zijn wij in staat om ook andere werkzaamheden die tijdens het onderhoud aan de orde komen te herstellen of te realiseren. Voordeel voor u als klant is, dat u niet opzoek hoeft naar een ander bedrijf en voor alle werkzaamheden dus één aanspreekpunt heeft. Dit betekent dat wij kunnen zorgen voor het vervangen van bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen. Eventueel voorzien met hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie keurmerk Veilig Wonen.

 • Referenties

  Sinds 2012 werkt Vink Schilderwerken aan tevreden klanten door te zorgen voor op en top schilderwerken. Voor zowel Particulier, Bedrijven, Stichting en VvE hebben wij onze diensten verleent.

  Klik hier voor een impressie van een aantal van deze projecten.

  Referenties