Houtrotherstel

Alleen met een goede ondergrond is een strak resultaat van het schilderwerk mogelijk. Maar houtwerk kan onder invloed van weer en wind behoorlijk verslechteren. Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking met vocht. Bij Vink Schilderwerken hebben wij ruime ervaring met het herstellen van de houten ondergrond, door deelvervanging of het uitvoeren van houtrotreparaties.

Met hoogwaardige producten worden de problemen aan de bron bestreden. Door het houtwerk bovendien te verduurzamen, kan het jaren langer mee. Een schilderbeurt tot besluit, en uw woning of gebouw is weer als nieuw!

AF

 • Nieuws

  Vervangen van deuren, ramen en kozijnen

  Door de nauwe samenwerking met onze vaste bedrijven zijn wij in staat om ook andere werkzaamheden die tijdens het onderhoud aan de orde komen te herstellen of te realiseren. Voordeel voor u als klant is, dat u niet opzoek hoeft naar een ander bedrijf en voor alle werkzaamheden dus één aanspreekpunt heeft. Dit betekent dat wij kunnen zorgen voor het vervangen van bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen. Eventueel voorzien met hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie keurmerk Veilig Wonen.

 • Referenties

  Sinds 2012 werkt Vink Schilderwerken aan tevreden klanten door te zorgen voor op en top schilderwerken. Voor zowel Particulier, Bedrijven, Stichting en VvE hebben wij onze diensten verleent.

  Klik hier voor een impressie van een aantal van deze projecten.

  Referenties